Utvedavägen 83

Vätö, Norrtälje Karta & restider

1 795 000 kr
VillaVilla

Mycket prisvärd fastighet som innehåller både en huvudbyggnad på ca 80 kvm med året runt vatten och braskamin, ett gästhus ca 40 kvm med egen dusch och toalett, en friggebod ca 10 kvm med el indragen, en verkstadsdel, ett garage med tillbyggt förråd, en hemmagjord rök, en vedbod och redskapsskjul samt ett växthus. En tomt vid återvändsväg på ca 2 541 kvm med uppvuxna träd och buskar. På tomten finns flera platser att koppla av på såsom två inglasade altaner, en uteplats i anslutning till kök samt ett trädäck under tak med plats för loungemöbler. Bra insynskyddat läge mot skog.
Här kan du verkligen förverkliga din dröm om ett boende på landet, antingen permanent eller som fritidsbostad, men ändå ha nära till Norrtälje, endast ca 20 minuter med bil. För dig som kommer från Stockholm med bil så är det drygt en timmes bilfärd. Buss nr 638 går utmed Vätövägen och tar dig direkt in till Norrtälje. Här kan du också byta buss till 676 mot Stockholm.
Det finns två badplatser i området Utvedaträsket och Vätösundet samt en fotbollsplan och flera vandringsstigar i den vackra Roslagsnaturen. Inom området finns Utveda Båtsällskap som är en fristående förening inom Utveda som har hand om båtplatser. Båtsällskapet arrenderar hamnområdet vid Vätösund av samfällighetsföreningen. För barnfamiljen som önskar en långgrund sandstrand finns bad vid Håknäs, på södra delen av ön. I Harg finns det matbutik som är spel-, apoteks- och systembolagsombud , skola och dagis och i Nysättra strax innan Vätöbron finns en bygghandel och en pizzeria. I Harg finns det även under sommartid en krog.
Området har en egen hemsida: www.utveda.se

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
80 m²
Tomtarea
2 541 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
30 418 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet
  • Sön 21 okt kl. 11:30–12:15 Spara
    Välkommen på öppen visning.
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Utvedavägen 83 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 795 000 kr
Driftkostnad
30 418 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 249
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips