Kommande

Vettershaga skogsväg 30

Vettershaga, Norrtälje kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 218 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
30 699 kr/år
Kommande

Välkomna till Vettershaga skogsväg 30 och detta mycket trevliga hus beläget på en fantastisk tomt med ogenerat läge. Husets ca 67 kvm är fördelade på vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt härlig öppen spis för kulna kvällar. Kök med många skåp och bra arbetsytor, matplats samt utgång till altan i högt fritt läge. Duschrum, två fina sovrum samt välkomnande hall med god förvaring.
Tomten består av mestadels gräsytor och planteringar men även bergs- och naturtomt. Tomten är mycket barnvänlig och inbjuder till spel och lek. På tomten finns även gästhus, förråd/vedbod och goda parkeringsmöjligheter. Garage under huset.
Till Stockholm är det ca 45 minuter med bil och till Norrtälje med dess trevliga utbud av kultur, butiker, restauranger och kaféer som natur och hav är det ca 20 minuters bilfärd.
Till Bergshamra är det ca 10 km, här finns matbutik, vårdcentral, pizzeria, skolor och trävaruhandel. Till Åkersberga ca 25 minuters bilfärd. Till Busshållplats vid väg 276 där buss 621 trafikerar Sträckan Norrtälje - Danderyds sjukhus via Åkersberga.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

William Rodriguez

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare William Rodriguez, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
0736225579

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.