Malungsvägen 35

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
334 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
29 000 kr/år

Välkommen till Malungsvägen 35 och till detta charmiga enplanshus i soligt och insynsskyddat läge!
Invändigt erbjuder huset en välkomnade hall, ett ljust vardagsrum med utgång till trädgården, ett arbetsvänligt kök med matplats och utgång till trädgården, två sovrum som kan bli tre samt badrum med tvättstuga och wc. Allt detta, väldisponerat, på ett plan. För dig som vill, finns möjlighet att bygga på ett plan.

Den mysiga trädgården, med sol från morgon till kväll, erbjuder odlingsland, fruktträd, gräsytor och gott om plats för både matbord, cafégrupp och loungedel. Till huset hör ett eget garage med en förrådsdel. Garaget/förrådet når man både från gatan och trädgården.
Närmsta förskola, Skogsdungen, ligger ett stenkast från huset och området har flertalet lekparker och grönområden.

I Viby bor man med naturen som närmaste granne. Järvafältet är ett stort naturområde med insjöar, bondgårdar, ridskola, café och motionsslingor. Är du golfintresserad har du flera fina golfbanor i närheten. För barnen finns många bra förskolor och skolor, både kommunala och privata. Våra små vänner har även fina lekparker och grönområden att leka och springa av sig i. Norrvikensjön och Edsviken lockar till bad sommartid. När isen lagt sig vintertid plogas Norrvikensjön och förvandlas till en härlig skridskobana.

Närmaste centrum ligger i Norrviken där det finns matbutik, restauranger och vårdcentral. I Rotebro handelsplats hittar du ett stort Coop och Willys, systembolag, apotek, frisör, restaurangkedjor och andra småbutiker. 10 minuter bort ligger även Häggviks Handelsplats med bland annat Ica Maxi, Coop, Systembolaget, Mc Donalds och Blomsterlandet. Ytterligare 5 minuters körning tar dig till Sollentuna Centrum med över 110 butiker, biograf och flera restauranger.

Från Norrvikens pendeltågsstation tar det 6 minuter till Sollentuna där det går bussar dygnet runt. Restiden till Stockholm City är omkring 23 minuter och ungefär lika lång till Arlanda. Med pendeltåget går det också att åka till Uppsala utan tågbyte.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Therese Johansson

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Therese Johansson, Bjurfors Sollentuna
072-995 00 13