Kommande

Häggstigen 35

Viksbergs holme, Södertälje kommun Se på karta

8 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
608 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Driftkostnad
39 500 kr/år
Kommande

"Vi föll för detta hus direkt då det ligger fantastiskt vackert. Vi gillade även den invändiga planeringen, som vi senare förädlat så som vi vill ha det. Huset ligger mycket bra placerat på strandtomt mot Mälaren, fina dagar är det sol från morgon till kväll. Bastun och soldäcket vid vattnet kommer vi sakna extra mycket!" Säger nuvarande ägare.

Att få vakna upp varje morgon med utsikt över Mälaren; att kunna gå ner och ta ett morgondopp från den egna bryggan innan frukosten inmundigas på altanen; att kunna ta med sig en picknick-korg ut på sjön i båten som ligger vid bryggan; att kunna njuta av eftermiddags- och kvällssolen från den egna tomten och avsluta kvällen i en vedeldad bastu för att sedan slänga sig i det ljumma vattnet från den intilliggande bryggan, är nog en dröm för många. Nu kan det snart bli verklighet för dig!

Bostaden, som ligger med bästa sydvästläge på Viksbergs holme, på egen sjötomt mot Mälaren, kommer inom kort ut till försäljning. Utöver det fantastiska läget erbjuder fastigheten ett arkitektritat hus i nyfunkisstil med falsat pulpettak och påkostade materialval - såväl in- som utvändigt. Här finner du bl a ett påkostat kök från Ballingslöv med vitvaror fån Miele och ett underbart takfönster som sprider dagsljus till rummet, ett lika påkostat och genomtänkt badrum samt genomgående hög klass på ytskikten i övriga delar av bostaden. Här kan du bo året runt, som nuvarande ägare gör, eller utnyttja det som fritidsboende året om, som tidigare ägare gjort.

Du kan redan nu höra av dig till mig om du tycker boendet kan vara av intresse, så återkommer jag till dig när det blir aktuellt att visa bostaden.

Varma sommarhälsningar Per

Läs mer hos mäklaren
Florin Partners

Kontakta mäklaren

Per Florin

Florin Partners
Mäklare Per Florin, Florin Partners
+46704850885

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.