Neavita 122

Viksjö, Härnösands kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
3 245 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
29 069 kr/år

Välkomna till naturnära och vackert belägna Neavita 122, en välplanerad bostad som går att nyttja som permanentbostad eller vinterbonat fritidshus.
Huset om cirka 80 kvm är fördelat om 3 rum och kök varav 2 sovrum. För er som vill ha en lättsam bostad där flera renoveringar redan är utförda så passar detta perfekt. Merparten av rummen är renoverade, däribland köket med sina fina arbetsytor. I vardagsrummet som har ett fint läge intill köket finns även utgång till den stora och inglasade altanen. Taket är omlagt till modern Plannjaplåt, luft/luftvärmepump och braskamininsats finns installerad och dessutom är fastigheten ansluten till Servanets fiber. Den drygt 3200 kvm stora tomten skapar möjligheter för er som vill vidareutveckla efter era behov. Det finns gott om utrymme för större uteplatser, odlingar, eller varför inte i kombination med ett garage eller en stor carport. Vid gårdsplanen finns goda och outnyttjade ytor. Både vatten och infartsväg underhålls och bekostas tillsammans med grannar.
I närområdet finns så klart den lättillgängliga skogen, Viksjöns badplats, massor med högkvalitativa fiskevatten och familjevänliga utflyktsmål.
I fastighetsförsäljningen ingår även närliggande fastighet MON 1:14, se annons för mer information.

Välkommen att kontakta oss för visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Markus Bylund

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Markus Bylund, Mäklarhuset Härnösand
0703488380
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas