Kommande

Västbergavägen 6

Vittinge, Heby kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 998 m²
Byggår
1939
Kommande

Fint belägen villa på stor tomt med gott om förvaring i carport med tillhörande förråd på baksidan av huset. Huset som har renoveringsbehov ligger högt belägen på tomten som är omringad av en härlig trädgård med fint solläge och bra umgängesytor.

Husets yta fördelar sig på 1 1/2-plan med delvis källare som inretts med tvättstuga som nås från utsidan av huset, rummet har tidigare används även som duschutrymme. Den andra delen av huset står på krypgrund som nås via en lucka i garderoben som finns i hallen. På entréplanet finner ni ett kök och vardagsrum med kakelugn, hall med trappa upp till övervåningen samt ingång till badrummet.
På övre plan möts ni av en möblerbar hall samt två bra sovrum, plats för förvaring finns i kattvindarna.

Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.