Rönnäs Norra sjövägen 770

Ydre kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 900 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Tomtarea
654 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
17 927 kr/år

Välkomna till Norra Sjövägen i Rönnäs! Vi har nöjet att presentera ett välplanerat och hemtrevligt fritidsboende. Uppvuxen trädgård med ett soligt läge och utsikt över sjön Sommen.

Praktisk och välkomnade hall med gäst WC direkt till vänster. Rakt fram nås ett trivsamt kök med generös matplats, utgång till den inglasade altanen med utrymme för stor matgrupp. Ljust allrum med värmande kamin. Vidare erbjuds här två rymliga sovrum med garderober, Dusch med tvättmaskin och en trevlig bastu för avkopplande stunder. Vinterbonad friggebod med plats för våningssäng samt mindre matgrupp. Fantastiskt härligt läge där inga fastigheter finns framför denna, grönytor som ger utrymme för både lek och trädgårdsodlingar. Ett idylliskt sommarparadis i grönskande omgivningar, bara en kort promenad till bad och fiske samt möjlighet till båtplats. Här kan man njuta av lugnet och naturen året om! Rönnäs har en aktiv samfällighetsförening som arrangerar Midsommarfirande och andra aktiviteter.

Med ca 30 min till Tranås och 20 min till Österbymo har du närhet till matbutiker och shopping. Med båt tar du dig enkelt till Torpön med restaurang och glassbar under sommaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Johan Arbenäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare Johan Arbenäs, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
0706-64 57 89