Spjutvägen 4

Björklinge, Uppsala kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 595 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
122 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
839 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
34 155 kr/år

Välkommen till ett trivsamt enplanshus med källare fint beläget i Björklinge. Här bor du med ett stenkast ifrån skola, idrottsplats samt ny och populär lekplats för de yngre.

Entréplan ger inbjudande hall med kapprum, tilltalande vardagsrum, hemtrevligt kök med alla moderniteter, tre sovrum, syrum (halvrum) samt badrum och gästtoalett. Källarplan erbjuder en rymlig och gemytlig gillestuga med öppen spis, tvättstuga, dusch med bastu, hobbyrum, diverse förråd samt källaringång. Detta är ett hem med trivsel som endast bebotts av en familj och som omsorgsfullt har tagits om hand genom åren. Bl.a. har säljaren låtit renovera köket, bytt fönster samt låtit installera bergvärme.

Njut av en prydlig och lättskött trädgårdstomt omringad av grönska. Här finns många vackra växter, fruktträd, fina stenläggningar samt fria gräsytor där barnen kan springa och leka. För den odlingsintresserade finns odlingslådor och trädgårdsland. Vidare finns ett inglasat uterum som integreras med njutbar altan i sydvästligt läge. Garage samt stensatt uppfart med plats för två bilar.

Samhället Björklinge ligger ca 20 km norr om Uppsala och från närmaste avfart på E4:an behöver du bara köra lite drygt 4 km innan du är hemma. Reser du kollektivt finns flera regionbussar som tar dig till Uppsala. Här finns en väl utbyggd barnomsorg med flertalet förskolor, Björklingeskolan för årskurs F-5 och Björkvallsskolan för årskurs 6-9. Det erbjuds även bra service med livsmedelsaffär, restauranger och vårdcentral. Björklinge är känt för sitt fina sjöbad Sandviksbadet som ligger vid Långsjön och för de aktiva finns ishockeyhall, fotbollsplaner, bandyplan, elljusspår och tennisbana vid idrottsanläggningen Björkvallen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Anna Viring

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Anna Viring, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0705-50 58 16