Abraure 23

Abraure, Arjeplog Se på karta

875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
7 383 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
16 800 kr/år

Varmt välkomna till Abraure 23, denna pärla belägen mitt emellan Arjeplog och Arvidsjaur. Här har ni tillgång till vacker natur året om, fint sommar- och vinterfiske i sjön som oftast ligger spegelblank utanför fönstret. Fastigheten erbjuder möjlighet till småviltsjakt i närområdet och ni som önskar bra områden för skoterkörning kommer bli väldigt nöjda. Attraktiva Piteälven ligger endast 9 km ifrån fastigheten och är ett lämpligt utflyktsmål för hela familjen.

Fastigheten är bebyggd med flertalet byggnader, det är huvudsstuga, gäststugor, verkstad/snickeri, båthus och lador. Här har ni allt ni kommer att behöva för att på bästa sätt kunna njuta av denna fastighet och dess fina område!

Nere vid vattnet ligger det en stenpir som är perfekt om man vill förtöja båten. Utmed stenpiren är det en sandstrand som är mjuk och skön för barnen när dom ska ner och bada sommartid. Vill man göra en utflykt på sjön så finns det några väldigt vackra holmar som lämpar sig ypperligt för barnen, sandstrand och långgrunt.

Här har ni en fastighet som kommer erbjuda hela familjen härliga och energifyllda aktiviteter året om!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur