Ekbacksvägen 1

Åda, Trosa Se på karta

5 725 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
1 706 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
29 300 kr/år

Söker du en exklusiv, arkitektritad villa i ett plan? Då är Ekbacksvägen 1 fördelat på välplanerade om 131 kvm något för dig. Villan erbjuder 4 rok i en delvis öppen planlösning vilket gör det möjligt att underhålla sina gäster samtidigt som det finns rum som kan användas till ett flexibelt boende, t.ex. för hemmakontor. Villan ligger naturskönt nära Åda Golf & Country Club med vidsträckt vy över naturen. Balkongen i glas och de stora fönsterpartierna ger huset ett mycket ljust och inbjudande intryck. Tomten är generös med sina 1706 kvm. Villan är under uppförande och planeras vara inflyttningsklar i maj 2021. Huset är ritat av arkitektbyrån DAP i Stockholm och byggs av Nero bygg i Vagnhärad.
Huset har hall med vidare ingång till kök och vardagsrum i öppen planlösning, där vardagsrumsdelen har full takhöjd till nock och utgång till takad balkong mot söder. Från köket har man utgång till stor tomten i väster. Tre sovrum, "master-bedroom" har ingång till eget badrum, "walk-in-closet" och utgång till balkongen. Rymlig tvättstuga, duschrum samt generöst badrum. Alla rum utom badrum och tvättstuga/teknikrum har golvbeläggning av betong, ekparkett finns som tillval och kommer att bli inredda med vitmålade väggar, vit oljat träinnertak. Valmöjligheter vad gäller kök- och badrumsinredning, vitvaror mm.
Huset har golvvärme i alla rum. Altan om ca 20 kvm ingår. Huset kommer vara nyckelfärdigt där alla besiktningar för ett färdigt hus kommer att vara klara. Huset är under byggnation med prel inflytt i maj 2021.

Fastigheten köps via köpekontrakt på tomten (1600 tkr) och ett entreprenadavtal skrivs direkt med byggföretaget. Du slutbetalar tomten och söker lagfart innan huset byggs. Ett sk byggnadskreditiv skall vara klart m banken för finansieringen.

Välkommen att höra av dig för mer info!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trosa