Ringvägen 8

Alstermo, Uppvidinge kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 444 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Energiklass
A
Driftkostnad
34 948 kr/år

Välkommen till Ringvägen 8 i Alstermo på lugn återvändsgata. I denna enplansvilla med källare erbjuds tre sovrum, fullutrustat kök innehavande kyl, frys, spis med induktionsplatta, ugn, diskmaskin och micro, vardagsrum och badrum på övre plan. I källaren finner vi ett gästrum, trevlig gillestuga med öppen spis och tvättstuga + torkrum med ny tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns även matkällare, pannrum, mindre wc samt ett förråd med dusch. På tomten finner vi det trevliga pool-området med uppvärmd pool, bastu och badtunna samt tillhörande stort trädäck. Pool-området går att använda året runt, på sommaren kan man ta sig ett svalkande dopp i poolen och på vintern kan man värma sig i bastun och badtunnan. Härifrån tar man sig enkelt upp till den inglasade altanen via en trappa. Längst södra långsidan av huset löper ett annat trädäck jämte boulebana. Ny bergvärmepump samt fiber finns i bostaden.

I Alstermo nås Växjö på cirka 50 minuter med bil och Kalmar på samma avstånd. Det finns dagliga kollektiva förbindelser både inom och utom kommunens gränser, så som Växjö och Nybro.
I Alstermo finns bibliotek och idrottshall i Mötesplats Alstermo, elljusspår, fotbollsplaner, skjutbanor, tennisbanor, boulebana, möjlighet till fiske (fiskekort krävs), Folkets Hus med biograf och konferenslokal, Folkparken Hasselbacken, ett rikt föreningsliv samt Alstervik med bangolf och våffelservering sommartid. Vintertid finns möjlighet till skidåkning på konstsnöanläggningen Vita vidder. Ett stenkast från bostaden finner vi Alstermoskolan som erbjuder klasser från förskoleklass till årskurs 6. De äldre barnen tar sig med skolskjuts till Älghult på cirka tio minuter. För de allra minsta finns fritidshemmet Regnbågen och Junibackens förskola.

// Emma Ragnerby och Alfred Karlsson

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

Kontakta mäklaren

Emma Ragnerby

Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö
Mäklare Emma Ragnerby, Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö
+46728541471