Riddersdalsvägen 14

Älvkarleby, Älvkarleby kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 096 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1954
Energiklass
D
Driftkostnad
37 860 kr/år

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa i Älvkarleby. Här möts vi av en hall som erbjuder god förvaring. Går vi till höger så har vi det stora badrummet som är handikappanpassat. Går vi till vänster från hallen kommer vi till det trivsamma köket med gräddvita luckor med rum för en matplats. Vidare från köket kommer vi till ett genomgångsrum med stor öppning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har parkettgolv och en utgång till altanen utanför. Altanen är ett trädäck med en trevlig pergola. Tillbaka i hallen har vi trappan upp till övervåningen. På övervåningen möts vi av en liten möblerbar hall, kanske något för hemmakontoret? Vidare har vi ett sovrum med trägolv som är rymligt. Det andra och sista sovrummet finner rakt fram från trappan. Ett rymligt sovrum med mycket förvaring med klädkammare, kattvindar och skjutdörrsgarderob.
En mycket trevlig trädgårdstomt med mycket växtlighet. Här finns flera olika fruktträd, bärbuskar och fina blommor. På tomten finns vi även förrådsmöjligheter i form av ett garage samt en vedbod med tillhörande förråd.

Huset är beläget centralt i Älvkarleby med närhet till matbutik, frisörer, pizzeria och blomsterhandel. I Älvkarleby finns det två förskolor båda cirka 750 m bort samt en grundskola F-6. Det är cirka 7 minuter med bil till Älvkarleby station där man med lätthet reser både mot Gävle och Uppsala. Närmsta busshållplats finner vi drygt 260 m bort för bussar mot Skutskär, Gävle, Tierp och Forsmark.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Bastien Artigas, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Kontakta mäklaren

Johanna Siirtola

Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
Mäklare Johanna Siirtola, Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
+46768943741