Norrhagsvägen 18

Älvsjö, Herrängen, Stockholms kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
600 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
37 802 kr/år

Nu äntligen finns ett hus till salu på familjevänliga Norrhagsvägen. Här erbjuds ett charmigt hus i fint läge med friköpt grönskande tomt som bjuder på härliga gräsytor för barnens lek och bus. Bostaden är fördelad i 1 ½ plan med generösa sällskapsytor. Invändigt hittar ni tre väldisponerade sovrum, badrum, gästtoalett, tvättstuga, lättmöblerat vardagsrum samt matplats i öppen planlösning mot köket med utgång till altanen i soligt läge samt trädgården. Detta är ett trivsamt hus med visst moderniseringsbehov.

På den mysiga tomten finns olika bärbuskar, fruktträd, ett fristående förråd samt en uppfart med plats för flertal bilar. Fiber finns indraget.

Fastigheten ligger i en attraktiv och lugn del av Herrängens idylliska villaområde. Här bor ni nära till bra förskolor, skolor, närservice, vackra parkmiljöer och naturområden som Herrängens Gård, Långbro Park samt Långsjön med badplats. Kommunikationerna är utmärkta, busshållplats finns på några minuters promenadavstånd. som tar er till både Fruängens tunnelbana alternativt pendeltåg i Älvsjö station.

Kort sagt, ett trevligare område är svårt att hitta!

Huset är besiktigat och försäkrad mot dolda fel i 10 år.

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Kontakta mäklaren

Michael Rohyo

Södermäklarna
Mäklare Michael Rohyo, Södermäklarna
070-147 23 46

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.