Vasagatan 19

Amerika/Nylund, Värnamo kommun Se på karta

2 895 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 203 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Driftkostnad
20 007 kr/år
Antal besök
5 097
Dagar på Hemnet
19

Välkommen till denna fina och välplanerade enplansvilla i toppen av det populära Amerikaområdet. Här bor ni på lugna Vasagatan med grannar till naturen, barnfamiljer och villaägare ända sedan 40 år tillbaka.

Huset är om 122 kvm och har en genomtänkt planlösning med tre rymliga sovrum, arbetskök och ett rejält vardagsrum, även en inglasad altan i västerläge som är perfekt för den stundande hösten. I huset lyxas det till med 2 badrum, varav det helkaklade badrummet från 2013 känns fortfarande som nytt.Redan i hallen möts man av härligt ljusinsläpp som genomsyras i alla rum då fönsterna är belägna i alla vädersträck. Huset erbjuder perfekta förutsättningar för alla villa-sökande då den är utformad att vara rullstolsvänlig, lovar stora sociala ytor älskad av stora som små. Dessutom har denna unika enplansvillan områdets största uppfart som ger plats för 3 bilar samt en av gatans största trädgårdar på 1.203 kvm, som passar såväl vuxna med trädgårdsintresse och barn med spring i benen. Husets två uteplatser ger också chansen för soldyrkaren att följa solen från morgon till kväll.I anslutning med den stenlagda uppfarten ligger garaget som rymmer en bil och är sammanbyggt med tillhörande förrådsdel om 2 delar som ena är ideal för förvaring och andra för hemmafixaren eller hobbyrum.

Här bor man på ett stillsamt område med närhet till centrum, förskola, skola. 
Ett stenkast bakom villan finner ni den lummiga skogen med elljusspår för sköna promenader och guldgruva för vilda bär samt den egna lättskötta grönskan till trädgård med plommonträd som årligen skördar saftig och söt frukt. I närområdet erbjuds även en lekplats, fotbollsplan samt utegym och lika inbjudande att besöka året om. 

Varmt välkomna att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värnamo

Kontakta mäklaren

John Svensson

Fastighetsbyrån Värnamo
Mäklare John Svensson, Fastighetsbyrån Värnamo
073-4337063