Montörvägen 9

Åmmeberg, Askersunds kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 595 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 097 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
39 532 kr/år

Välkomna till Montörvägen 9 och detta 1,5-plansvilla som är fördelat på fyra rum och kök. Huset som under senaste året har renoverats på insidan, här har ni bland annat ett nytt och fräscht kök, med modern öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. På entréplan finns även ett sovrum och tvättstuga. Huset som har genomgående nyrenoverade ytskikt i alla rum och renoverat badrum på entréplan. På övre plan hittar ni dem två andra sovrummen samt badrum och bastu. Luft-/luftvärmepump och kamin är installerad för att höja mysfaktorn och sänka energiförbrukningen. Fiber finns indraget.

Stor och härlig hörntomt med stenlagd uteplats, fina gräsytor och ett garage med automatport samt ett stort förråd. Gott om fruktträd i from av tre äppel-, ett havtorns- och ett fläderträd, samt vinbärs- och krusbärsbuskar.

Här bor ni med närhet till sjö och natur, ca 200 meter till Åmmebergshamn där ni som boende i området har förtur till båtplats. I närområdet finns även elljusspår och Askersunds GK, som tillhör en av Sveriges finare golfbana.

Låter det intressant?
Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexander Sjönvall

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Alexander Sjönvall, Erik Olsson Fastighetsförmedling
076-607 81 26

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.