Gamla vägen 50

Ånge kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 450 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
4 ha
Byggår
1922
Driftkostnad
39 044 kr/år

Välkommen till en rymlig och insynsskyddat villa med skogen som närmsta granne. Här, i ett mycket lugnt och barnvänligt område, kan ni finna erat nästa hem.

Försäljningen innefattar 3 fastigheter. Ånge Mallberget 1:22, 1:23 och 1:24. Totalt blir storleken 4,04 hektar så här finns plats. Tomten kring huset är stor med sol hela dagen och för den som vill ha lite djur så finns plats. För den motorintresserade finns även ett bra dubbellgarage med plats för att meka med bilar. Under garaget finns ytterligare ett garage med en kamin så här kan ni meka under hela vintern. På andra sidan vägen finns två mindre skogsskiften.

När vi kommer in i huset möts du av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Allrum med bardisk och plats för soffgrupp och intill ligger köket som inrymmer matplats. På entréplan finns även ett rum som idag nyttjas som tv-rum samt en toalett.
På övre plan finns en större yta där soffgrupp ryms vid behov. Här hittar ni även badrum med wc, handfat, dusch och förvaring samt två rymliga sovrum. Vidare har ni källarplanet där tvättstuga samt förvaringsrum/hobbyrum ryms.

Längst entréplan löper en väl tilltagen altan med plats för både matgrupp och loungedel. Här kan du sitta gott med utsikt över tomten och trädtopparna.

På Gamla vägen 50 finns även uthyrningsmöjligheter! På fastigheten finns nämligen ett vinterbonat uthus om ca 60 kvm med kök, badrum och sovrum.

Varmt välkommen med er bokning på vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Anna Östlund

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Anna Östlund, HusmanHagberg Sundsvall
0706060988