Billebergavägen 3

Annelöv, Landskrona kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 235 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 861 kr/år

Väldigt trevligt och charmigt hus med anor från mitten av 1800-talet på stor, uppvuxen hörntomt i populära Annelöv.

Annelöv i sig är en by med gamla anor, minst sagt. Kyrkan i byn byggdes i sin första tappning i slutet av 1100-talet t.ex. och mycket annat har hänt och passerat genom seklen. För den historiskt intresserade finns mycket att läsa på annelov.nu. Från Annelöv tar man sig lätt och snabbt till omkringliggande städer i Öresundsregionen. Tåg finns i Dösjebro en tio minuter bort på cykel och E6 nås på ca. 10 min.

Vårt hus har taxeringsår 1909, men är äldre än så. Huset finns med på kartor från ca. 1830-talet, men det finns även uppgifter att det på platsen låg en gård och boställe från 1700-talet.

Huset är ovanligt för sin tidsålder med relativt sett högt i tak och murade stomme. Huset är helt byggt i tegelstomme, som klätts med fasadpanel i trä. Nuvarande ägare har genomfört en större renovering och ombyggnad de senaste åren, där det dock kvarstår lite för en ny ägare att slutföra/färdigställa. Det som är gjort är att man byggt nytt badrum 2021, byggt om och installerat nytt kök 2021, rivit det gamla taket och förstärkt takstolar och lagt nytt tak 2021, då satte man även in takfönster mot trädgården i en förberedelse för inredning av ovanvåningen och 2022 installerades solcellsanläggning och även ny luft/luftvärmepump. Fiber är indraget. Alla gamla elledningar är urtagna och ny elcentral är installerad och nya trådar dragna i den delen av huset som hyser entré, badrum, det större sovrummet och köket.

Tomten är stor på dryga 1 200 kvm. och ligger på en hörna i söder och västerläge. På fastigheten finns även ett äldre stall som idag används som förråd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Philip Törnmalm

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Philip Törnmalm, Fastighetsbyrån Landskrona
073-785 62 89
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas