Viforsnäset 6

Äppelbo, Vansbro kommun Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
6 329 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
19 999 kr/år

Varmt välkomna till Viforsnäset 6 i Äppelbo. Detta är en villa om 4 rok fördelat på 2 plan med genomgående nya ytskikt sedan 2019. Fastigheten är uppdelad i 2 närliggande delområden och utgör ca 6 300 kvm. Gårdsskiftet som säljs innehar trädgårdstomt samt en del åkermark ingår, lämpligt för exempelvis mindre djurhållning.

Planlösningen är uppdelad på hall, stort kök med vedspis, gästrum med liten wc samt allrum med kamin. Övre plan innefattar stor hall med bra förvaringsmöjligheter, 2 stora sovrum där ett av sovrummen har en egen liten kamin samt ett nyrenoverat badrum 2020!

Bostaden ligger på en större gård som delas tillsammans med grannen i det grå huset. Varje fastighet har varsin ladulänga och innergården är uppgrusad med plats för både parkering och umgänge. Vid entrén finns en liten avskärmad uteplats och på husets baksida finns en stor gräsyta för framtida ägare att göra en separat trädgård/sällskapsyta av. Kanske bygga upp ett stort soldäck eller en inglasad altan? Bara fantasin sätter gränser!

Huset är beläget med fina promenad och cykelvägar. Närhet till skogen och naturen. Elljusspår för möjlighet till träning och skidåkning. In till byns lokala matbutik och värdshus är det ca 5 km, här finns skolor från förskoleklass upp till 6 klass. Äppelbo är beläget endast 15 minuter från centrala Vansbro med större bekvämligheter såsom apotek, butiker, gymnasium, systembolag, vårdcentral etc.

Missa inte visningen av denna trevliga gård! Varmt välkommen med din anmälan redan idag.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.