Joel Alvéns gata 11

Årby, Borlänge kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
1 085 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
27 784 kr/år
Antal besök
6 776
Dagar på Hemnet
28

Väl tilltagen familjevilla på återvändsgata i Årby till salu!

Som näst sista hus på Joel Alvéns gata breder denna gedigna timmervilla ut sig. På entréplanet om 107 kvm finns det sociala ytorna med ett rymligt och socialt kök från IKEA, härifrån ges utgång till verandan och köket är ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Intill köket finns vardagsrummet. Vidare samsas tre sovrum med ett badrum. En trappa ner finns ytterligare 107 kvm med sovrum, allrum och hobbyrum. Här finns också WC, badrum med bastu, klädkammare samt en ordentligt tvättstuga med platsbyggd förvaring. Tvättstugan ligger strategisk placerad intill groventrén och här finns ännu mer förvaringsmöjligheter intill det vidbyggda garaget. Är ni en familj som uppskattar idrotts- och utomhusaktiviteter är detta ett välplanerat hus för er! Villan har under 2021 genomgående målats invändigt och är redo för nästa familj att flytta rakt in.

I Årby/Mjälga bor ni med närhet till det mesta. Här ges promenadavstånd till förskola, skola, goda kommunikationer och fina strövområden. Det är heller inte långt till mataffär och restaurang. Villaområdet är lugnt och tryggt och på denna gata utan genomfartstrafik kan barnen leka tryggt ute.

Tillträde kan ske omgående för den som är intresserad. Vänta inte med din anmälan för visning, detta kan gå fort!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Amanda Allernäs

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Amanda Allernäs, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0708834446

Visningstider

  • 4
    dec
    Imorgon kl. 11:00–12:00
    Endast bokade visningar - notera att visningen är uppdelad i slottider. Välj den tidsperiod som passar er. Om Ni får förhinder till visningen vill vi att ni meddelar oss detta så snart som möjligt. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.