Marias väg 32

Aröd, Kungälv Karta & restider

2 695 000 kr
VillaVilla

På Marias Väg i norra Aröd erbjuds nu ett sällsynt fint tillfälle till en oerhört härlig enplansvilla för åretruntboende. Bostaden har löpande renoverats under åren där mer eller mindre allting har setts över. Genomgående välskött och med en god standard redo att flytta rakt in i. Flexibel planlösning med två bra sovrum, stor hall, fina förvaringsmöjligheter och separat klinkerlagd tvättstuga med egen entré. Lägg därutöver till ett oerhört härligt vinterbonat uterum som är en del av bostaden och adderar extra boendeyta för matrum. Härlig braskamin i det öppna vardagsrummet och självklart finns även fiber installerat!

Den stora tomten är i en klass för sig. Arkitektritat genomtänkt samtidigt som det är plant och lättskött, omhändertagen med mycket varm hand där fina genomtänkta planteringar och ett vackert växthus utgör kärnan. Däröver erbjuds både stora förråd, varav två är isolerade, snickarbod samt isolerad och gäststuga, vilken både är isolerad och inredd.

Perfekt läge omgiven av grönska och bästa möjliga förutsättningar för sol hela dagen igenom. Som om det inte vore nog får man ett mycket kort avstånd till havet och dess fina badplatser samt möjlighet till båtplats. Skog och natur finns alltid nära till hands med bär, svamp och dess lugnande sus varvat med fågelkvitter. I närheten av huset väntar även ett vindskydd med eldstad och en damm för skridskoåkning om vintrarna.

Aröd erbjuder perfekta förutsättningar att uppfylla alla kriterier till att bli ens drömläge. Omgivningarna är minst sagt idylliska där en fin blandning av fritids- och åretruntboende samsas kring lugna vintrar och ett populärt sommartillhåll med flertalet badmöjligheter att välja på, varav den närmsta väntar bara minuter till fots från bostaden. Skolbuss och i viss mån lokaltrafik passerar området, samtidigt som Kode har ett stort utbud av service, omsorg och goda kommunikationer med långtids- och pendelparkering på behändigt avstånd. Både direktbussar och pendeltåg trafikerar för att nå centrala Gbg på mindre än 30 minuter. Båtplatsmöjligheter finns i området och den golfintresserade lär heller inte missa Kungälv-Kode GK som passeras på vägen ut (och som även serverar goda luncher).

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
85 m²
Tomtarea
1 058 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
34 200 kr/år
Byggår
1957
Räkna på boendet
  • 25
    aug
    Sön 25 aug kl. 13:00–16:00
    Anmälan krävs. Välkommen att boka tid via hemsidan!
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Marias väg 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Driftkostnad
34 200 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 638
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 14 dagar sedan, den 11 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips