Gamla landsvägen 28

Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 379 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
50 657 kr/år

Gamla Landsvägen 28 erbjuder er en öppen och attraktiv planlösning, där hjärtat ligger i det sociala och trevliga sällskapsytorna på entréplan. Här har man kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning till varandra. Denna planlösning bjuder in till socialisering av högsta klass, här kommer ni att trivas ung som gammal. Från matplatsen har man även utgång till den mindre altanen på husets kortsida och från vardagsrummet når man den större uteplatsen med inglasning i soligt söderläge. Den som är intresserad av matlagning eller bakning kommer inte att bli besviken i detta kök. Här kommer man att kunna sättas på prov av familjen eller rent av briljera med sina paradrätter. Köket kommer att ge dig förutsättningar och verktygen för att lyckas. Här kommer många mysiga familjemiddagar att spenderas och tänker ni ha större middagsbjudningar i goda vänners lag så kommer inte platsbrist vara ett bekymmer i detta öppna härliga kök.

Har du någon i familjen (kanske en tonåring) som uppskattar ett eget kryp in, få lite avskildhet från resten av familjen, så kommer hen att uppleva källarplan som en dröm. Här kan tonåringen få det utrymme som hen kräver och med tillgång till bostadens tvättstuga med dusch så behöver badrummet på övre plan inte vara uppbokat för resterande del av familjen. Denna villa har även inrett en riktig "man cave", här kan man samla kompisarna och ha en trevlig kväll!

Villan är smart placerad på den fina tomten där man skapat en stor och fin baksida som vetter mot söder. Här finns det möjligheter till plantering av både grönsaker och blommor. Tomten kommer bli en naturlig lekplats för barnen, vintertid kommer snögrottor och snöbollskrig att arrangeras tillsammans med kompisarna och sommartid ryms det både studsmatta och fotbollsmål utan problem. Både barn och vuxna får vila sig på den soldränkta gräsmattan mellan lekarna eller matcherna, förhoppningsvis serveras det kall dryck eller varför inte en glass eller två. Under sommarhalvåret kommer många middagar att spenderas i inglasningen med en het grill som bästa vän, här rymmer ni familj och vänner utan problem.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.