Hemvärnsgatan 3

Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun Se på karta

1 725 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
144 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
939 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
38 500 kr/år

Här har ni en perfekt placerad villa för dig som uppskattar att kunna ha nära till så gott som allt!
Vad som framförallt jag fastnade för i denna bostad var dess intressanta planlösning. Denna bostad har nämligen en utbyggd del från allrummet vilket har gett ett extra stort allrum med öppenspis och två sovrum som ligger lite mer avskilt samt en passage som kommer funka utmärkt som hemmakontor. I allrummet kommer många mysiga middagar avnjutas i värmen och skenet från den pampiga öppna spisen och barnen kommer älska att ha närhet till pulkbacken vid Ringelskolan eller snabbt och enkelt själva kunna springa på isladan för träningar eller friåkning. Köket som är väldigt stilrent renoverat kommer passa dom flesta och med enkla medel kan din egna prägel få falla på plats. Från köket har du dessutom bästa överblicken på dina barn när dom går iväg till skolan på morgonen. Som lite guldkant kan denna fastighet erbjuda en liten och charmig bastudel i tvättstugedelen, något som kommer vara uppskattat när vinterkylan gör sig påmind.
När du kört in din bil i garaget kan du använda förrådsdelen som en groventré för ytterplagg innan du kliver in i bostaden och en groventré är framförallt väldigt tacksam när ni kommer hem efter en heldag ute med skotern eller när barnens overaller är blöta efter utelek i snön.
På baksidan av bostaden finns det en fristående friggebod där du kan förvara trädgårdsredskap eller där barnen kan leka fritt. Skulle du vilja ha en uteplats med lite mer avskilt läge kommer det göra sig bra med en altan som ligger i husvinkeln mellan den utbyggda delen och originalhuskroppen. Det finns en direkt utgång från ena sovrummet i utbyggnadsdelen till baksidan vilket är trevlig om man vill hänga ut sängkläder på vädring eller bara kunna ha lite extra koll på barnen som leker medan du viker in din rena tvätt till garderoberna som finns i sovrummen samt passagen mellan sovrummen. På sidan av garaget finns det plats för släpvag eller husvagn om det skulle behövas, alternativt om familjen har fler än en bil.

Varmt välkomna på visningen, denna fastighet vill ni inte missa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Karolina Holmström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Karolina Holmström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
073-271 24 32