Borrgatan 25

Arvidsjaur Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
139 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
988 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
31 500 kr/år
Antal besök
2 347
Dagar på Hemnet
17

När ni letar efter hus, vad står då högst upp på er önskelista? Söker ni ett naturskönt läge med sjöutsikt, ett barnvänligt område med trevliga grannar och god sammanhållning eller är det viktigt med stora sällskapsytor, låg driftskostnad eller kanske en välgörande bastu? Tittar ni på Borrgatan 25 kommer ni att kunna bocka av alla era krav på listan.

Detta hus ligger på yttersväng i kvarteret, vilket innebär en härlig utsikt över Arvidsjaursjön samt blåbär till pajen alldeles runt knuten. Huset har tre fina uteplatser, en ut mot gatan med söderläge. Här har du full koll på de lekande barnen medan du dricker ditt förmiddagskaffe. Mot baksidan finns en uteplats med plats både för solstol och middagsbord. Soliga dagar är det här man pressar, läser en god bok och bjuder på middag. På souterrängplan finns den tredje uteplatsen. Här sätter man sig när man vill koppla av och komma nära naturen. Här finns plats för planteringar och odlingar och här finns även den sagolikt mysiga bastun. Tänk att ha en vedeldad bastu med sjöutsikt, vilken vardagslyx!

Redan efter beskrivningen av den yttre miljön inser man att detta hus är något att satsa på. Eller hur? Och nu till insidan. Köket, huset hjärta, är ombyggt 2020 då ena sovrummet plockades bort till förmån för drömköket. Här samlas familjen kring köksön för att laga mat tillsammans eller läsa läxan medan maten puttrar på spisen. Ett matbord för 8-10 personer får lätt plats, men även en kökssoffa eller ett par fåtöljer ryms i detta generösa kök med öppen planlösning ut mot hallen. På entréplan finns även ett sovrum med utgång till den övre altanen, ett renoverat badrum med badkar samt ett vardagsrum med skogs- och sjöutsikt.

En trappa ner gömmer sig nödvändiga utrymmen såsom förråd och tvättstuga. Här finns även ett stort och trivsamt sovrum med hög mysfaktor. Eller vad sägs om en sprakande brasa i kaminen och direkt utgång till den nedre uteplatsen och bastun. Detta sovrum vetter mot baksidan och skänker lugn och harmoni med träden susandes utanför. Här nere finns även ytterligare ett sovrum som passar perfekt för barnen eller som gästrum/kontor. Ett tidigare förrådsrum har inretts till ett extra rum, vilket är helt perfekt om man inom familjen inte gillar samma tv-program, om dataspelande stör övriga familjen eller om man vill skapa ett gemensamt mysrum för film- eller spelkvällar.

Nu tänker ni nog att det räcker med fördelar och superlativ, men icke. Huset har bergvärme. Taket är bytt 2010. Det finns en fristående friggebod samt ett stort förråd under altanen. Och för familjebilen finns ett varmgarage med vatten och avlopp.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur