Grönemadsvägen 4

Åsa, Kungsbacka kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
1 637 m²
Byggår
1967
Energiklass
E
Driftkostnad
32 318 kr/år

Ett härligt läge med kort promenad till en av Åsas finaste badplatser Kuggaviken eller för den som är lite mer äventyrslysten så finns Vassbäck och Rågelund som är ett riktigt kitesurfing paradis, bara ett par stenkast bort!

På en underbar trädgårdstomt finns ett, från början 1 plans hus som idag har både inredd vind och delvis inredd källargrund. Ett perfekt ställe att sätta tänderna i och förverkliga den blivande husdrömmen. Huset har ett visst renoveringsbehov men har stor potential. Idag finner vi ett stort vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, kök med separat matplats och badrum med dusch och separat wc. Här har man byggt ut det före detta uterummet till ett allrum och kompletterat med ett nytt uterum. Den inredda vinden rymmer ett allrum alt. sovrum, perfekt för de lite äldre barnen att hålla till kanske. Källarplanet som har något lägre takhöjd har otroligt bra förvaringsutrymmen såsom förråd, matkällare, tvättutrymme och ett inrett kontor. Vi finner även en större garagebyggnad, ett dubbelgarage med inredd relaxavdelning innehållande bastu med dusch samt "pubben" en riktig bar, sällan skådat så läckert!

Trädgården är verkligen unik, en stor härlig trädgårdstomt med fritt solläge från morgon till sen kväll - för den trädgårdsintresserade eller den som har framtida pooldrömmar är detta en dröm, redan idag har man en egen golfgreen! Idag finns flera uteplatser med både tak över och utan tak i de bästa väderstrecken syd, sydväst och nordväst. En av uteplatserna har dessutom en separat grillstuga.

Ett fint läge med nära gångavstånd till fantastiska bad, gång-/cykelavstånd även till Åsa centrum där du finner bra service, två grundskolor samt pendeltågstation med Öresundstågen som tar dig norrut till Göteborg på bara 30 min eller ända ner till Köpenhamn på ca 3 tim. Tänk att ta tåget till Köpenhamn på morgonen och senare hem på kvällen, från egna hemorten!

- Ett tillfälle och ett ställe ni inte får missa.

Fastigheten kommer att säljas med friskrivning.

Hjärtligt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Camilla Möllerström

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Camilla Möllerström, Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
+46709568792