Hallängsvägen 21

Åsa, Kungsbacka Se på karta

4 490 000 kr

4 800 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
1 607 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
24 724 kr/år

Ett av Åsas fantastiska lägen - Hallängsvägen 21! För visst har man alltid drömt om ett charmigt renoverat enplanshus med närhet till allt vad man kan önska sig så som salta bad i någon av de närliggande vikarna, kommunikationer för att ta sig till både Göteborg och Halmstad med Öresundstågen eller varför inte stanna kvar i charmiga Åsa med dess småbutiker och innerstad.

Man kan ofta beskriva tomter, hus etc som drömläge och livskvalité. I detta fall stämmer alla dessa påståenden! Charmig enplansvilla som med sin perfekta planlösning gör att man aldrig kommer vilja flytta.
Sovrummen är belägna i varsina delar av huset och kan med fördel delas av till fler sovrum om så önskas. Vardagsrummet besitter charmen man alltid drömt om med synliga mörka takbjälkar, öppen spis för extra värme och myshetsfaktor, stort fönsterparti ut mot den trevliga tomten och såklart plats för både den stora soffgruppen och biljardbordet om så önskas. Köket har fått en central del i bostaden och har löpande renoverats. Köket besitter allt vad hemmakocken kan önska sig och lite till. Stora bänkytor, bra med förvaring och såklart öppet och socialt för att kunna trivas med hela familjen.

Hörntomten på återvändsgatan återspeglar såklart resten av bostaden och dess livskvalité! Plan tomt som är väldigt lättskött och har ett insynsskyddat läge. Uteplatser runt om huset för att kunna ta tillvara på dygnets alla soltimmar. Eget växthus för dem med gröna fingrar, gäststuga om 10kvm med sovloft på tomten som passar perfekt för de långväga gästerna eller för tonårsbarnen som önskar sitt eget lilla krypin. Alla uteplatser är praktiskt stenlagda och har plats för såväl matsalsgruppen som loungemöbler, eller varför inte mästergrillarens stora grill! För den händige finns även en arbetarbod(14kvm) med extra förvaring på tomten som hade fått självaste Emil i Lönneberga att bli avundsjuk.
I tillägg finns det gott om plats för parkering på tomten samt en carport för att slippa skrapa rutorna på vintern.

Eftertraktat läge intill fantastiska bad och med nära cykelavstånd till affärer, butiker, vårdcentral och gång-/cykelavstånd till pendeltåg. Öresundståget tar dig till Göteborg city på 30 min eller söderut ända till Halmstad utan byten.

En drömbostad ni inte får missa!

Kontakta ansvarig mäklare för visningstid

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka