Norrstrandsvägen 43

Åsele, Åsele kommun Se på karta

295 000 kr

375 000 kr -21 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
3 090 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
42 453 kr/år

Välkommen till Norrstrandsvägen 43 i charmiga Åsele!

Ring mäklaren på 070 998 98 45 för visning!

Här har du chansen att förverkliga din dröm om ett hem mitt i naturen, samtidigt som du har alla bekvämligheter och fördelarna med Åsele inom räckhåll. Denna härliga tvåplansvilla om 128 kvadratmeter bjuder in till kreativitet och renovering, där du kan skapa din alldeles egna fristad i harmoni med omgivande natur.

Fastigheten, som sträcker sig över en generös tomt om hela 3090 kvadratmeter, ger dig gott om utrymme att utforska och utveckla. Den vackra naturen blir en förlängning av din trädgård, och du kan njuta av lugna promenader, utflykter och kanske till och med odling på din egna mark.

Denna tvåplansvillan har en härlig potential. Med 128 kvadratmeter att arbeta med finns utrymme för dina kreativa idéer och visioner. Här kan du skapa de perfekta sällskapsutrymmena, mysiga sovrum och kanske till och med ett hemmakontor eller hobbyrum. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en öppen känsla, samtidigt som de ramar in de vackra utsikterna över den omgivande naturen.

Placeringen på Norrstrandsvägen 43 ger dig närhet till Åseles trevliga samhälle. Här kan du dra nytta av lokala butiker, restauranger och andra bekvämligheter, samtidigt som du har möjligheten att känna den fridfulla avskildheten när du återvänder hem till din egen grönskande oas.

Oavsett om du drömmer om att skapa en fristad för avkoppling och rekreation eller om du har idéer om att renovera till din perfekta drömvilla, så ger Norrstrandsvägen 43 dig möjligheten att förverkliga dina visioner. Här är det naturen, Åsele och allt som området har att erbjuda som blir din vardag. Välkommen till denna spännande möjlighet att skapa ditt drömboende!

Ring mäklaren på 070-55 55 939 för visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakta mäklaren

Robin Sjöberg

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Robin Sjöberg, Fastighetsbyrån Umeå
0709989845