Storgårdsvägen 20

Aspås, Krokom Karta & restider

3 200 000 kr
VillaVilla

Med endast 25 min in till Östersund så ligger detta barnvänliga och nybyggda Ottsjöhus från 2016 helt perfekt placerat med vyer ut mot vackra fjäll och spegelblanka vatten. Besiktning är utförd och ett prickfritt protokoll finns att tillgå.

Önskar du att bo i en nybyggd villa med stor välplanerad tomt och massor av utrymme för både barn, släkt och vänner då är detta villan för dig att titta närmare på.
Säljarna har tillsammans med Ottsjöhus planerat huset för att ta tillvara på läget, vyer och umgängesytor på bästa sätt för att passa denna vackra plats.
Här har man tänkt på såväl små som stora detaljer och noga valt material, planlösning och placering av huset för att på bästa tänkbara sätt ta till vara på både läget och förutsättningarna för dig som vill bo med hög livskvalité på landet.

Huset har fiber, bergvärme och golvvärme i alla rum, 2-stav ekparkett i kök vardagsrum samt hall och 3-stav ekparkett i övriga rum. Givetvis har säljarna valt kakel och klinker i badrum och toalett samt klinker på golv i groventré/tvättstuga. Det stora familjebadrummet är utrustat med både badkar och dusch samt gott om förvaringsmöjligheter. En praktiskt toalett finns också att tillgå intill entrén.

Husets centrum är givetvis det stora allrummet med ryggåstak på 52 kvm som rymmer ett specialritat kök med hög materiell standard från Electrolux Sentens, matplats och vardagsrumsdel med en Contura kamin. Stora fönsterpartier släpper in maximalt med ljus och bjuder på sagolika vyer över både fjäll och sjöar. Här har säljarna verkligen lyckats till 100% med att både placera huset rätt men också sätta fönster och dörrpartier på ett sätt som gör att varje centimeter av utsikten tas till vara på allra bästa sätt.

Från allrummet har du tillgång till det stora trädäcket som bjuder in till vackra vyer och massor av ytor för umgänge. Ett pergolatak skyddar mot solens heta strålar och träpaneler skärmar snyggt av de olika delarna av terrassen. En del av trädäcket är specialritad och förberedd för att senare rymma ett växthus i glas för dig med gröna fingrar och stort intresse för att odla dina egna grönsaker och kryddväxter.

Huset inrymmer också 3 sovrum varav 1 av dem har stor garderobsvägg och utgång till trädäcket som löper kring stora delar av huset. Intill ett av sovrummen finns en klädkammare med mycket bra inredning för dig som gillar ordning och reda. På baksidan av huset finns en groventré/tvättstuga med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter.

Utöver ett nybyggt hus får du också som köpare till detta lilla paradis ytterligare ett vinterbonat bostadshus på 48 kvm med källare att nyttja som kontor, generationsboende eller kanske du väljer att hyra ut detta till någon som också önskar bo på landet.

Ett varmbonat och mycket charmigt rödmålat härbre som idag används som hobbyrum kan också nyttjas som både gästhus, ateljé eller kontor för den som önskar. I samband med nybygget drogs el och VA fram till härbret viket också möjliggör bygge av ett eget spa i denna mysiga lilla stuga. Tänk att få varva ner efter en tuff arbetsvecka genom att stänga dörren om sig och bara njuta av utsikten och för en stund glömma både tid och rum.

På gården finns också en ladugård samt en bod, båda uppförda i början av 1900-talet. För dig som drömmer om häst finns möjlighet att utveckla ladugården till stall för två hästar. Här sätter endast fantasin stopp för dig som gillar att pyssla, snickra, drömma, utveckla och uppfinna.

Övre delen av tomten gränsar till ett elljusspår för dig som gärna tar en löptur innan frukost eller en tur på skidor vintertid?
För dig med barn så är det också gångavstånd till både förskola och skola. Aspås skola har ett av Jämtlands högsta meritvärden.

Söker du hög livskvalité och närhet till naturen så passar detta nybyggda hus perfekt!
Här kan du i lugn och ro ta dina flyttkartonger och bara flytta in och börja njuta av livet på landet.

Varmt välkomna på visning så hjälper jag er ta nästa steg i början på ert nya liv.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
123 m²
Tomtarea
4 965 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
31 502 kr/år
Byggår
2016
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storgårdsvägen 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Driftkostnad
31 502 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 598
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 3 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips