Ripavägen 4A

Äsperöd, Sjöbo kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
462 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
34 250 kr/år

Totalrenoverad villa på lugnt läge i mysiga Äsperöd. Här bor ni i mysigt villakvarter med lättskött trädgård och närhet till Österlen. Bostaden har under 2017-2019 genomgått en omfattande renovering med tak, fönster, dörrar, badrum, kök, alla ytskikt, nytt bjälklag med utgrävd grund, delvis nymurade ytterväggar, dränering fram och baksida, nya el, vatten och avloppsledningar. Detta boende är omsorgsfullt renoverat i väl valda material och stilrena färger. Kommunalt både vatten och avlopp, fiber och möjlighet att inreda ytterligare rum eller separat bostad på den oinredda vinden (V/A och fiberrör finns redan uppdraget till vinden). Dessutom låg driftkostnad tack vare den nyinstallerade luft/luft-värmepumpen. Bra pendlingsmöjligheter med busshållplats precis runt hörnet och pågatåg från Tomelilla.

Välkomna på visning av detta trivsamma boende som fungerar såväl som permanent som fritidsboende.

Äsperöd är en genuin skånsk by på gränsen till Österlen. Byn uppstod omkring 1865 som ett stationssamhälle vid den numera nerlagda järnvägen mellan Ystad och Eslöv.
Här är promenadavstånd till den vackra 1700-talsgården Hörjelgården med ett unikt kulturlandskap och i Äsperöds närområde finner vi Fyledalen med sina vidsträckta skogar och mysiga vandringsleder. På 10 minuter tar vi oss till närmsta mataffär och på 30 minuter når vi vackra Kivik.
I Äsperöd finns dagis och i Lövestad finner vi både dagis och skola med årskurs 1-6. Bra pendlingsavstånd till Lund/Malmö/Köpenhamn och cykelavstånd till Skåne Tranås, en by med mysiga caféer och en av Sveriges bästa gourmétkrogar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Kontakta mäklaren

Emma Ekberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
Mäklare Emma Ekberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
0706107941

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.