Äspholmen 7

Äspholmen, Norrtälje Se på karta

3 975 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Tomtarea
851 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
23 376 kr/år

Helrenoverat 2019 med alla bekvämligheter, havsutsikt, egen brygga och kommunalt V/A på Äspholmen, endast 2 min med båt från fastlandet, Spillersboda. Denna fastighet är en av de få hörnfastigheter som finns på ön med milsvid utsikt över Furusundsleden och sol från morgon till kväll. Den stora terassen och de plana gräsytorna angränsar mot samfällighetens mark och skapar därav goda möjligheter till avskildhet när så önskas utan att göra avkall på den fina grannsamverkan som finns på ön. Fastigheten är mycket lättskött och har allt man kan önska för året runt bruk. Vill man utveckla fastigheten så finns enligt kommun möjlighet att t ex bygga friggebod, uppföra Attefallshus eller om så önskas bygga ut huvudhuset.

Huset har genomgående renoverats under 2019 och erbjuder dig alla bekvämligheter som du önskar av ett modernt fritidsboende. Här kan du ha semester och njuta istället för att renovera och arbeta på tomten (mycket lättskött tomt). Direkt-access genom dubbla altandörrar från kök/vardagsrum till ca 100 kvm terrass med sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över havet. I anslutning till terrassen finns plana gräsytor för lek och spel. Egen brygga med båtplats ligger ca 100 meter från fastigheten (placerad på samfällighetens mark).

I huset finns diskmaskin, tvättmaskin, hel kyl och frys samt kommunalt V/A. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier och likaså här en härlig utsikt mot vattnet. Den öppna planlösningen och en praktisk köksö medför stora ytor för socialt umgänge och trevliga middagar, antingen vid matbordet inomhus eller på den stora terrassen utanför. Tre bra sovrum och i master bedroom finns det plats för dubbelsäng och förvaring i form av flera garderober. I huset finns det också en klädkammare/förråd för extra förvaring.

Separat byggnad med gästrum och förråd. Huset har mycket låga driftskostnader i och med nya 3-glas isolerfönster/altandörrar, ny isolering och nya vitvaror och maskinell utrustning med högsta energiklass.

Båtplats och parkeringsplats för bilen finns på fastlandet vid Spillersboda varv. Härifrån tar det endast 2 min med båt till egna bryggan på Äspholmen. Utöver egen brygga finns även båtplats med segelbåtsdjup vid allmänna bryggan på Äspholmen. Barnvänligt bad i klart havsvatten finns ca 100 m från huset. Gemensam bastu finns för bokning. På Äspholmen har du direktanslutning med båt till levande skärgård med bad och fiske. Ca 15 minuter med båt till Furusunds värdshus och restaurang Varvet på Högmarsö.

I Spillersboda finns det bl.a. livsmedelsbutik, båthamn, sjömack och sjösättningsramp. Det avgår buss till Norrtälje som tar ca 25 minuter. Med bil från Spillersboda tar du dig till Norrtälje på ca 15 minuter och till Stockholm på ca 50 minuter. I Norrtälje finns det ett brett utbud av affärer och restauranger.

Huset är besiktat, kontakta mäklaren för att få protokollet. Anmälan krävs till visningen.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen