Nygårdsgatan 23

Åttagård, Falköpings kommun Se på karta

1 725 000 kr

1 885 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
215 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
40 422 kr/år

NYTT PRIS.
Nygårdsgatan 23 är belägen i ett lugn och bilfritt område med närhet grannar men utan insyn då villans stensatta framsida med trädäck omges av ett plank som skapar en mysig innergårdskänsla. Här kan ni njuta av en ostörd frukost i morgonsolen.

Så sent som 2017 genomgick denna bostad en omfattande renovering och nu kan Ni flytta in utan att behöva ändra något. Bostaden är ljus och modern i sin stil och gör det lätt för er att sätta er egen prägel och skapa det hem som önskas. Entréplanet är skapat för social samvaro med ett smakfullt kök (IKEA) från 2017, rymligt vardagsrum och inglasad altan i väst med utgång till trädgården. Här kan ni samla vänner och familj för goda middagar och sammankomster. I entréplan finns även helkaklad tvättstuga och gästtoalett, båda renoverade 2017. Ovanplanet är den privata delen av hemmet med tre sovrum och ett inbjudande, helkaklat badrum med golvvärme och spabad. Här finns även möjlighet till en läs/kontorshörna i planets hall.

Åttagård har närhet till skolor, livsmedelsbutik och idrottsanläggning. Fastigheten är del i samfällighet som erbjuder TV, internet och telefoni via Comhem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Linus Ingelsbo

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Linus Ingelsbo, Mäklarhuset Falköping
0708851758

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas