Värna Långviksvägen 119

ÅTVIDABERG, Åtvidaberg Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 475 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
27 630 kr/år
Antal besök
6 158
Dagar på Hemnet
13

Detta fantastiska boende, är beläget mellan Grebo och Åtvidaberg, i ett trivsamt och idylliskt område ca 30 min från centrala Linköping. Ett hus för er som söker det lilla extra med lugn och naturskön miljö vid sjön Vin. Bostaden ramas in av underbara omgivningar som slättlandskap, skog och vatten.. Med fastigheten finner ni tillgång till bad- och båtbrygga och för den som är intresserad av fiske ges här goda möjligheter. I området finns även en sandstrand där ni kan spendera sommarens lata dagar vid. Miljön runt om är något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om.

Exteriören bäddas in i underbar grönska och här finns fina utrymmen för soliga grillkvällar på den trevliga uteplatsen i trädgården. På tomten finns även ett uthus som disponerats som verkstad samt ett garage. Runt huset har man låtit montera markiser, automatiska och manuella, som skydd mot solen.

Boningshuset är trevligt inrett med ljusa och behagliga färgval. Här möts man av en charmfull interiör genom det härliga ryggåstaket och de synliga balkarna. Ett genomgående mycket välskött hem med renoverat kök, renoverat badrum och trevliga ytskikt. I huset ryms två sovrum, fräscht kök, mysigt vardagsrum med täljstenskamin, badrum samt ett loft som går att nyttja som sovrum.

Ytan ute blir en skyddad plats där man kan njuta av solen i alla dess väderstreck. Naturen utanför gör sig ständigt påmind med vackra årstidsväxlingar och gott om naturupplevelser som startar utanför knuten. Ett perfekt boende för familjen som söker lugnet på landet men med bekvämt avstånd till samtliga nödvändigheter.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.