Dalstigen 5

Axamo, Jönköpings kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 309 m²
Byggår
2023

Detta nybyggda hus om ca 75 kvm stort erbjuder en bekväm och modern livsstil. Bostaden har ett härligt vardagsrum med braskamin, tre sovrum och ett kök, vilket ger gott om utrymme för en familj att trivas. Huset har också en pool med en stor härlig altan där du kan koppla av och njuta av soliga dagar. En av de stora fördelarna med detta hus är att det är bekymmersfritt i många år framåt. Det är välkonstruerat och byggt med högkvalitativa material, vilket minskar behovet av reparationer och underhåll. Dessutom är driftskostnaderna låga, vilket gör det kostnadseffektivt att bo här.

Det finns även praktiska faciliteter som ett garage på 22 kvm och en tvättstuga på 8 kvm. Garaget ger gott om plats för fordon och extra förvaring.

Frånluftsvärmepumpen samt luftvärmepumpen till poolen är den senaste och smartaste teknologin som garanterar låga drift och uppvärmningskostnader. För att säkerställa ett friskt och behagligt inomhusklimat är huset utrustat med ett FTX-system för ventilation. Detta system hjälper till att cirkulera ren luft och ventilera huset effektivt. Slutligen har huset också en egen brunn och en infiltration 3-kammarbrunn för avloppshantering. Det innebär att du inte behöver oroa dig för kostnader för vatten och avlopp, vilket är en ytterligare fördel när det gäller att minska driftskostnaderna.

Huset är beläget på en friköpt tomt och har öppen utsikt över naturen. Du kan njuta av det lantliga läget samtidigt som du har närhet till staden, vilket ger en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. Förutom närheten till city har du också möjligheten att bada i närheten av Axamosjön, vilket ger extra fritidsaktiviteter och möjligheter till avkoppling.

Sammanfattningsvis erbjuder detta nybyggda hus en perfekt kombination av modern bekvämlighet, låga driftskostnader och naturskönt läge med närhet till både stad och sjö.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Victor Göthberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Victor Göthberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-565 15 14