Moränvägen 15

Ballingsnäs, Huddinge Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
814 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Antal besök
3 153
Dagar på Hemnet
5

Letar du fortfarande efter det där härliga huset inför sommaren? Nu finns chansen att köpa en renoveringsdröm om totalt 208 m² på populära Moränvägen i barnvänliga och idylliska Ballingsnäs. Förutom den stora huvudbyggnaden, har ni tillgång till garage i källarplan, friggebod, stor uppfart med plats för flera bilar och en tomt om 814 m².

Här har ni möjligheten att skapa ert helt egna drömboende då bostaden är genomgående i renoveringsbehov. Installerat bergvärme med vattenburna radiatorer i huset. Potential till att skapa en riktigt bra planlösning med flera sovrum och sociala ytor. Endast fantasin sätter gränser i detta hus - den flexibla planlösningen och möjligheten till separat ingång via garaget möjliggör en perfekt yta för den egna företagaren eller en uthyrningsdel som kan inbringa många tusenlappar per månad i intäkt.

I lugna Ballingsnäs finner ni förutom fantastiska omgivningar och närhet till natur även förskola, skola och utmärkt shopping samt service inom räckhåll. På promenadavstånd ligger sjön Trehörningen. Cirka 10 minuter bort ligger Huddinge C pendeltågstationen som snabbt och enkelt tar dig in till City på 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns dessutom allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym med mera.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun
    Tidsbokning krävs, anmäl dig till visningen på vår hemsida eller kontakta mäklaren på 070-160 00 89.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.