Skogssjöstigen 3

Barnvik, Värmdö kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
52 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
2 404 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
39 000 kr/år

På en lugn och barnvänlig återvändsgata ligger denna inbjudande villa med souterräng-våning för permanent boende, alternativt fritidshusboende i en vacker och sjönära skärgårdsmiljö. Övre plan består av två sovrum, duschrum med WC, vardagsrum med öppen och ljus planlösning med kök och matplats. I vardagsrummet står en braskamin centralt placerad. Stora fönsterpartier skapar generöst ljusinsläpp samt känsla av rymd med utsikt mot Barnvikssjön. Souterrängplan har en egen ingång och rymmer tvättstuga, duschrum och bastu samt ett stort allrum/sovrum. En stor och inbjudande altan sträcker sig längs södra och västra fasaden med utsikt mot sjön, en del av altanen är under tak.
Strax ovanför huset finns en rymlig gäststuga med två sovrum och ett duschrum. Tomten är lite kuperad med en plan gräsmatta nedanför huset.

Från fastigheten har man en fin vy ner mot Barnvikssjön. Det finns en fin badstrand ca 100 meter från huset med bryggor och sandstrand. Via samfälligheten finns det möjlighet till en båtplats i Hovnorsviken ca en kilometer bort, där det också finns både samfällt havsbad och tennisbana. Inom ett kort promenadavstånd, knappt 500 meter, ligger Stavsnäsvägen och busshållplats med två busslinjer, 433 och 434 som regelbundet går ända in till Slussen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Erik Harder

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Erik Harder, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-162 72 07

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug kl. 14:30–15:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.