Ärtemarks-Näs 26

Bengtsfors, Bengtsfors kommun Se på karta

2 275 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
1 163 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
12 167 kr/år

Välkommen till Ärtemarks Näs 26 - En välskött och trivsam fastighet med badrocksavstånd till sjön Ärtingen!

Oavsett om du ska bo här permanent eller använda bostaden som fritidshus kommer du att trivas i denna rymliga villa som omges av en trivsam trädgård och en rogivande omgivning.

Du välkomnas in i bostadens mysiga och luftiga vardagsrum som erbjuder en kamin samt två inredda loft. Här finns också en klädkammare. Härifrån tar du dig sedan vidare till husets funktionella kök och matsal som är i anslutning till köket. Från matsalens stora fönster kan du njuta av en fantastisk utsikt över Ärtingen!

Bostadens entréplan erbjuder också ett rymligt sovrum med utgång till altan samt WC. Villans två inredda loft ger extra yta och ger möjlighet till extra sovrum. Från det stora loftet finns utgång till balkong!

Källaren är fördelad på en groventré med tvättmöjlighet och klinker samt ett ljust badrum med golvvärme. I andra delen av källaren finns ett separat hobbyrum/verkstad.

Till fastigheten finns även förrådsbyggnader och en gäststuga som erbjuder ytterligare sovplatser och ger möjlighet för besök av familj samt vänner. Här finns också flera uteplatser med många soltimmar att välja på!

Tillhörande fastigheten finns servitut för bad- och båtbrygga vid sjön Ärtingen. Möjlighet att köpa till båt finns.

Villan är belägen i en naturskön miljö omgiven av skogsstigar, vandringsleder och sjöar. Från fastigheten är det ca 15 min biltur in till Bengtsfors samhälle som erbjuder flera mataffärer, apotek, restauranger, skolor och goda bussförbindelser till både Åmål samt Mellerud.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
0531-12300