Triangelvägen 42

Bergeforsen, Timrå kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
133 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
651 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
44 840 kr/år

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Triangelvägen 42, som är i utmärkt skick och har en rymlig och luftig planlösning på entréplanet, vilket gör det lätt för socialt umgänge och samvaro. En mysig täljstenskamin bidrar till en trevlig och varm atmosfär i huset. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i hela huset och skapar en öppen och ljus miljö.

Huset har också tre kaklade badrum och tre sovrum, varav det finns möjlighet att dela av för fler. Fastigheten är fiberansluten och från det övre planet kan man se en vacker utsikt över älven.

Uterummet på huset är stort och användbart från tidig vår till sen höst och leder vidare till två vackra altaner - en med morgonsol och en med kvällssol - så man kan njuta av solen hela dagen. Trädgården är vacker och erbjuder frukt och bärplockning. Fastigheten har ett av de bästa lägena i området med en hörntomt som angränsar till stor allmänning. På sommaren finns det möjlighet att nyttja vattnet från älven till en fast kostnad på 500:-/år till samfälligheten.

Området är idealiskt för familjer med barn eftersom grannarna samarbetar för gemensamma aktiviteter och det finns närhet till skog, badplats och lekplats. Indalsälven är också lättillgänglig och på sommaren kan man besöka badplatsen Brinken med sandstrand och på vintern finns möjlighet till pulkabacke och både skoter- och längdskidåkning på isen. Inom gångavstånd finns också förskola, skola och matvaruaffär. På idrottsanläggningen BSK finns många aktiviteter för den som vill ha en aktiv livsstil, som utegym, skidspår, skridskoplan, fotbollsplan och discgolfbana.

Slutligen är det viktigt att nämna att taket på huset har bytts ut av en professionell hantverkare i november månad till plåt med pannprofil.

För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Triangelvägen 42!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Rasmus Israelsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-3600396