Siggesbo 310

Bergkvara, Torsås kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
6,2 ha
Byggår
1899
Driftkostnad
27 000 kr/år

Nu har ni chansen skapa er dröm! Drömmer ni om en gård med hästar, grisar, getter, höns, odlingar m.m. ja listan kan göras lång! Då är detta något för er, detta är alltså möjligheternas gård! Längs med vacker slingrande skogsväg tar man sig till denna gård. Behåll det som en hobbygård med enklare ekonomibyggnader, renovera/bygg ut nuvarande byggnader eller bygg nya större ekonomibyggnader för större djurhållning, det finns som sagt många alternativ till att göra/renovera detta till just din drömgård, precis så som du vill ha det!

Idag finns det maskinhall, stallbyggnad samt jordkällare på fastigheten. Stor fastighet på 6,2 ha med både betesmark och skog som gör det möjligt att ha större odlingar/djurhållning. Charmigt bostadshus med trevlig planlösning med bl.a. kök, intilliggande matsal med utsikt över åkrar och ängar, vardagsrum, 2st sovrum samt en wc. Här bor du med naturen som närmsta granne! Tänk dig vakna upp på morgonen och sätta på kaffet och ta med dig det ut till altanen och titta ut över dina ängar där kor/hästar m.m. går och betar. Slappna av och andas in lugnet detta lantliv ger!

Vackra omgivningar vart ögat än går och en utav dessa är den populära Lionsleden som går på gamla järnvägen som passerar genom markerna. Här tar man sig smidigt via Bergkvara till Torsås med cykel eller en avslappnande promenad, övervuxna träd som växer över leden och ger en mysig allé-känsla.
Siggesbo 310 ligger mitt emellan Bergkvara och Torsås. Cirka 3km bort i mysiga och pittoreska Bergkvara finns fina badplatser, båthamn, båtplatser, restauranger, camping samt affär. Torsås som ligger ca 2 km ifrån Siggesbo har ett större utbud med affärer, skolor, dagis, restauranger, cafe, vårdcentral m.m.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Niclas Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Niclas Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-8884230