Mastvägen 6

Bergshamra/Enviken, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Tomtarea
1 432 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 000 kr/år

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkommen till Mastvägen 6, ett gediget och välplanerat hus på en mysig tomt. Här har ni ett välskött bostadshus om 108 kvadratmeter. Bra planlösning med sociala öppna ytor på entréplan och alla sovrum på övervåningen.
När ni kommer in möts ni av en stor hall, med gott om plats för förvaring eller arbetsplats. Tvättstuga med groventré samt ett fräscht helkaklat duschrum. På entréplan är det fokus på de öppna ytorna, bra arbetsytor i köket och en värmande kamin. Övre plan bjuder på tre sovrum, ett av dem med egen WC de andra två med smart förvaring i kattvindarna.

Tomten är mycket välskött, har sol hela dagen och består av härliga gräsytor för lek och spel. Lummig med äppelträd, bärbuskar, planteringar och rabatter. Högst upp på tomten passar det sig utmärkt att ha en matgrupp då den sista kvällssolen når hit. På tomten finns carport med förråd, ett gästhus som idag används till förvaring samt vedbod. Intill huset finns altan i söderläge som nås både från hall och vardagsrum.

Enviken är ett omtyckt område i Bergshamra med en trevlig samfällighetsförening med fiskevatten, badplats, pool, tennisbanor samt båtplatser. Fastigheten ligger 20 minuter utanför Norrtälje och med cirka 1 timmes restid från Stockholm.

Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Mirah Westerlund

MOHV Norrtälje
Mäklare Mirah Westerlund, MOHV Norrtälje
0703896522