Älgered 422

Bergsjö, Nordanstigs kommun Se på karta

495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 850 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
38 348 kr/år

Ett hem att bli förälskad i! Det före detta postkontoret och bageriet i Älgered vid namn ”Tömmas”, med sin idylliska röda falufärg och vita knutar beläget bredvid en liten grusväg tillika Älgereds tidigare huvudväg. Det här är verkligen en idyll som heter duga! Huset letar dig som vill spendera din framtid här som permanentboende eller som vinterbonat fritidshus, samtidigt som du inte ska vara helt obekant vid att ta på dig arbetshandskarna då det här hemmet också behöver lite kärlek.

Huset är stort och med en bra planlösning med mycket ljusinsläpp via alla stora, gamla och fina fönster. Köket är charmigt och välbevarat med charmigt 50-talskök med tidstypiska takhöga överskåp och snedställda köksskåp och dessutom med skafferi. Vakna upp i sovrummet och njut av att titta på din vackra kakelugn. För dig som behöver ännu mer boyta så har huset en oinredd vind med potential till att bli ett stort och fint sovrum. Den stora logen har både gäststuga med kök och sovrum, möjlighet till garage eller djurhållning och mycket fina förvaringsutrymmen. Trädgården är stor och har bland annat äppelträd och bärbuskar och fina planterade blomsterrabatter.

Vaknar du upp till en varm och solig dag i huset? Perfekt! Ta en kort promenad eller cykeltur till badstranden Barrtjärn i Älgered som har brygga och bastu.

Boka in er på visning via vår hemsida, och gå redan nu på digital visning via vår tjänst Hoome View!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951