Kommande

Toffelmakaregatan 30

Billesholm, Bjuvs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
956 m²
Byggår
2006
Kommande

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Är ni på jakt efter ett stort hus med generösa ytor och en välplanerad planlösning? Välkomna till Toffelmakaregatan 30 i Billesholm!

In i denna bostaden välkomnas man av en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen hittar vi det ena helkaklade badrummet utrustad med dusch. Vidare in på höger sida om hallen når ni tvättstugan med direkt anslutning till garaget, perfekt när Sveriges regniga dagar slår till och man handlat mat och inte vill bli blöt medans man bär in maten. Ett fint och stort kök från Ballingslöv som erbjuder goda arbetsytor med utgång till den fina trädgården. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen. Vardagsrummet ger oss plats till att inreda med en stor soffgrupp tack vare de stora sällskapsytorna som erbjuds samt en matsal till de större middagarna.

På ovanplan hittar ni tre väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring samt ett allrum som är fullt möblerbart och de andra badrummet som är helkaklat samt utrustad med dusch.

Ta chansen i akt att förverkliga din hus dröm med detta fina och rymliga hus placerat i ett barnvänligt familjeområde.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas