Pukesgatan 11C

Björkholmen, Karlskrona Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
49 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
27 548 kr/år
Antal besök
10 406
Dagar på Hemnet
28

Varmt välkommen till Pukesgatan 11C och detta unika hus beläget på Björkholmen.

Karlskrona är som kanske känt en stad som består av flertalet öar och Björkholmen ligger beläget på Trossö, en av de större som utgör stadens kärna. Trossös stadsplan och äldre bebyggelse upptogs på Unescos världsarvslista.

På Björkholmen får du verkligen en smak av den gamla tiden, med charmiga stugor och smala gränder. Här byggde de första varvsarbetarna sina hus, och det sägs att det mesta av virket kom ifrån flottan.
Gatorna är uppkallade efter fartygstyper och amiraler.

Från Björkholmen har du även promenadavstånd till Saltö och allt vad det har att erbjuda. Där finns det en badplats som är mycket välbesökt och även ett rökeri och numera restaurang som även den är mycket välbesökt.

Kilströms Kaj som just nu är under uppbyggnad kommer att främja Björkholmen och lyfta stadsdelen ytterligare med restaurang och möjlighet till plats i garage. Här kommer även bli promenadstråk och bryggor ut i Saltösund med flertalet båtplatser.

Här får du nu en chans att förvärva en välbevarad och mycket fin fastighet i centrala Karlskrona. En stad som år efter år toppar ligan med flest antal soltimmar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona