Norra Långåsvägen 28

Björklinge, Uppsala kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 657 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1944
Energiklass
D
Driftkostnad
35 553 kr/år

Nu har ni möjlighet att förvärva denna charmiga och väldisponerade bostad mitt i populära Björklinge, med trevlig trädgårdtomt och närhet till samfällighetens badplats!

Bostaden erbjuder ett kök som är renoverat 2019 och har ordentligt med bänkyta och förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Stor och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare finns mysigt vardagsrum med eldstad att samlas kring kalla eller mörka kvällar. Här finns också en matsal som kan användas som sovrum om behovet finns. På övre plan finns 2st sovrum, varav 1 med stora skjutdörrsgarderober. På övre plan finns stora kattvindsutrymmen som skulle kunna öppnas för att få till ytterligare yta för att kanske få till ännu 1 rum eller 1 till toalett. Källarplanet har mycket förvaringsytor i flertalet utrymmen, även tvättstuga med intilliggande torkrum, pannrum med snickarbänk och garage med eldriven garageport. Goda parkeringsmöjligheter finns även på uppfarten till garaget. På entrésidan av huset nås bostadens stora inglasade uterum med intilliggande altan där det finns gott om plats för det stora sällskapet. Tomten är öppen och det finns alltid någonstans att sitta för att fånga solen från morgon till kväll.

Som boende på Norra Långåsvägen 28 bor ni i ett barnvänligt område med stora grönområden, flertalet lekplatser, pulkabacke och promenadavstånd till både skola, buss och långsjön. Vid den stora badplatsen, som ligger vid en av Upplands finaste badsjöar, finns det sandstrand, kiosk, omklädningsrum, toaletter, badbryggor och ett hopptorn på en flotte en bit ut i sjön. Som boende i detta område har man även närhet till samfällighetens minde badplats med brygga och möjighet till båtplats som ligger endast några minuters promenad bort. I Björklinge finns det något för alla, här har du också tillgång till mataffär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård samt utvecklade idrottsorganisationer. Vintertid finns det en mindre slalombacke med lift. Kommunikationerna till Uppsala är goda både via nya och gamla E4:an, samt med frekventa bussavgångar där närmaste busshållsplatsen ligger precis intill!

Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver.

Hjärtligt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elenor Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elenor Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0705-422490

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.