Grindvaktsvägen 8

Björnövik, Norrtälje Se på karta

4 245 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
501 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
14 191 kr/år

Drömmer du om ett nytt hus? Nu har du chansen att köpa en nybyggd SmålandsVilla med möjlighet till omedelbar inflytt.
På den fina och öppna tomten vid kanten mot Kvisthamraviken ligger ett alldeles nybyggt hus från SmålandsVillan i modellen "Villa Markaryd". Huset är inrett på nedervåningen med två rum och kök om cirka 81 kvadratmeter och levereras med oinredd övervåning. När behovet kommer, inreder du övervåningen och kan därmed nästan dubbla boytan. Hur bra är inte det....?

Du kommer in i huset till en trevlig hall med en öppen planlösning in mot vardagsrummet och det intilliggande köket. Hallen har bra med utrymme för skor och ytterkläder och här finns också trappan mot övervåningen, som man under tiden den är obyggd, kan använda som en bra sittplats eller en hyllvariant. Vidare in kommer man till köket som har en skön bardel vilket gör att man kan umgås över rumsgränserna på ett naturligt sätt. Det generösa köket är utrustat med en bra maskinpark som har ett modernt utseende med till exempel rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket har en Svanenmärkt köksstomme och fräscha vita luckor, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl, frys, dämpade lådor och mjukstängande luckor.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här är det gott om utrymme för att bjuda in vänner och familj till mysiga middagar. Till sovrummet kommer man genom hallen och här finns plats för en stor härlig dubbelsäng, läsplats vid fönstren och kanske till och med en byrå. Sovrummet är utrustat med en trevlig garderobsvägg där man får plats med många grejjer. Från hallen finns också ingång till det rymliga badrummet som är inrett med kakel och klinker med komfortvärme (värmeslingor) i golvet. Här ingår även vikväggar av glas till duschen och ett tvättställ med vit kommod inunder, handdukstork och badrumsskåp. Huset har också ett grovkök/tvättstuga med egen ingång vilket är perfekt för hundar och smutsiga ungar.

Huset har genomgående en ljus och öppen känsla med vacker ekparkett från Boen och stora fönsterytor mot natur och skog. Fiber är framdraget till tomtgränsen och huset är även utrustat med solceller för miljöns skull.

I natursköna Björnövik och Saltkvarnen finns något för alla och hela området har och ger en känsla av ordning och reda på torpet då det är planlagt och byggt efter dagens behov som vi vanliga människor har i livet. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i intilliggande Kvisthamrabacken. Det är viktigt att både barn och vuxna trivs - inte bara i sitt nya hem, utan i omgivningarna där de bor. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Saltkvarnen!

Hör gärna av dig till mig, Jonas, om du vill boka in din egna visning

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje