Värnavägen 19

BJÖRSÄTER, Åtvidabergs kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 795 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 406 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1939

Drömmer du om att bo utan närmsta grannen alldeles intill husknuten, men ändå med skola, butik, och kollektivtrafik på gångavstånd? Då har vi nu nöjet att presentera Värnavägen 19. Denna charmiga 30-talsvilla har stor potential till att bli ett riktigt drömhem och erbjuder stora sällskapsytor och bra storlek på sovrummen. Här har man verkligen tänkt igenom materialvalen och kulörerna för att skapa en trivsam hemkänsla. Bostaden är fördelad på tre plan där entréplan erbjuder villans sociala ytor, övre plan de mer privata samt ett källarplan med bra förvaring och tvättstuga, en populär fördelning.

Boningshuset ger en känsla på landet men ändå med alla bekvämligheter såsom kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget i huset. Björsäter ligger strategiskt rätt med bra pendlingsavstånd till såväl Linköping som Norrköping.

Utvändigt erbjuder villan en lättskött och lummig trädgård med stor altan i perfekt solläge. Ytan ute blir en skyddad plats där man kan njuta av solen i alla dess väderstreck. Fastighetens trädgård omges av uppvuxen och grön växtlighet, vilket genererar ett naturligt insynsskydd. Tomten är generös i sin yta och erbjuder både grusade gångar, odlingsmöjligheter samt gräsytor för lek. Här får man plats för gemenskap, lek och soliga grillkvällar, egna rabatter för den trädgårdsintresserade. Ni finner även ett tillhörande kallgarage/förråd för bra förvaringsmöjligheter. Denna villa skall upplevas på plats!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Landin

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Tobias  Landin, Fastighetsbyrån Linköping
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas