Amazonkajen 6

Bleket, Tjörns kommun Se på karta

7 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
218 m²
Byggår
2017
Energiklass
C
Driftkostnad
30 918 kr/år

Ett fantastiskt boende likt ett skepp där havets fridfulla glittrande och ibland dramatiska skådespel kan upplevas från första parkett. Den gamla ångbåtsbryggan har gett plats för fem arkitektritade hus som smakfullt utformats för att smälta in i den naturliga miljön och där fasaden av trä har en garanti på 30 år. Här njuter man av havets kluckande i samklang med blicken vilandes på kobbar och skär. En plats av lugn men också en plats som kan vara händelserik, som när sommarens båtar glider in i gästhamnen för att angöra bryggan eller någon fångar en fisk på andra sidan vattnet.

Huset har två våningsplan med en härlig rymd och stora fönsterpartier mot havet vilket skapar ett magiskt ljus. Kura skymning vid egen braskamin, öppna upp skjutdörrspartiet i vardagsrummet mot den generösa altanen och sudda ut gränsen mellan inne och ute. Upplev de vackra solnedgångarna där havet skiftar i färgskalans alla nyanser av rött. Huset har hela tre uteplatser för att på bästa sätt kunna fånga solens strålar eller söka skydd för vinden.

Ett lättskött boende med två badrum, slipat betonggolv i nedre plan och öppna ytor med ljust trägolv på övre plan till fri disposition. Njut av altan, balkong, doften av saltvatten, sjögräs och tång. Strandskyddet bidrar till det unika boendet. Möjlighet till båtplats finns i Mossholmens Marina.

Bo i ett levande samhälle med närhet till bad, restauranger och livsmedelsbutik. Upplev Blekets höjder där bergsstig bjuder på vacker utsikt ner mot skyddad badplats, vandra i pittoreska miljöer på anrika Klädesholmen, ät en god bit mat på Salt och Sill, köp ett bröd på surdegsbageriet, ta en tur med färjan till någon av de närliggande öarna Åstol och Dyrön eller hyr en kajak. Mycket finns att upptäcka och göra i omgivningarna!

Varmt välkomna att boka visning på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Kontakta mäklaren

Anne Kylemark

Svensk Fastighetsförmedling Tjörn
Mäklare Anne Kylemark, Svensk Fastighetsförmedling Tjörn
+46720774476