Bergshyddevägen 85

Blidö, Norrtälje kommun Se på karta

2 975 000 kr

3 285 000 kr -9 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
71,7 m²
Tomtarea
2 907 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
7 000 kr/år

Vill du äga ett fritidshus längst ut i skärgården, i en sommaridyll av dess like. Jag tror ni vet vilken ö jag pratar om. Just det, Blidö! Nu finns det möjlighet att förvärva denna fastighet på Bergshyddevägen 85. Bostaden är om 71,7 kvm där ni får välja ytskikt på både kök och badrum. Här får du själv sätta din karaktär på huset direkt från början. En insynsskyddad tomt och på bara 250 m når ni närmsta badvik. Föreställ er ett eget landställe, som kommer till att bli er frizon. Här är platsen du bara kan släppa din måsten. Eller varför inte bli bosatt på Blidö som många andra. Ni bestämmer.

Blidö är ett sommarparadis som erbjuder allt från mysiga restauranger, bland annat Blidö brygga & Bistro med restaurang gästhamn, konferensanläggning och en festvåning. Njut av utsikten över vattnet och tidsdoften. Vill man inte åka hela vägen till Norrtälje finns en Ica butik med brett sortiment. Ca 5 min från fastigheten. Det finns även fina vandringsleder och promenadstråk på ön. Kanske kan vara ett alternativ en något svalare dag och ni känner er motiverade för lite kroppsrörelse. Under de varma sommardagarna vill man gärna vara nära vatten så varför inte ta cykeln till Rådmansholmen som har allt från bryggor, volleybollplan och badflotte. Samt gungor och klätterställning för barn. Med bil är ni där på 6 minuter. Eller på gångavstånd tar ni er till närmsta badplats. Råkar man inte tajma in färjan finns det en kiosk bredvid som erbjuder glass och kall dryck. Bredvid kiosken finns även en antikaffär där det finns att fynda.

För den sportintresserade finns skärgårdspadel tillgängligt på Blidö. De anordnar även sommarläger för barn och ungdomar. Eller varför inte åka hela familjen och utmana era barn i en match. De har även öppnat en restaurang bredvid "skärgårdsluckan" och snart öppnar de upp äventyrsgolf. Ni kommer inte få en lugn stund här på ön. Blidö har ett rikt fågelliv, ett paradis för den som intresserad av fåglar. En levande ö med olika djur såsom örn, rådjur och älg.

Bussen från Norrtälje stannar vid stora vägen, ca. 1,5 km från fastigheten. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö, Bergshyddan och vid Glyxnäs på Blidö kan man göra utflykter, t.ex. med Ångfartyget Blidösund till Norröra där Saltkråkan (Astrid Lindgren) spelades in. På fastlandet finns Furusunds Värdshus som har ett stort utbud av skärgårdsmat och även övernattning.

Nu kan detta bli ditt! Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Daniella Näslund

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Daniella Näslund, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708-88 89 71