Solgatan 2

Blomstermåla, Mönsterås kommun Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 291 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Energiklass
G
Driftkostnad
36 500 kr/år

I mysiga Blomstermåla finner ni detta hus som är redo att välkomna nya ägare. Den lagom stora tomten bjuder både på vackra blommor och härliga frukter som kan förgylla dagarna under stora delar av året. På baksidan kan man njuta av lugnet samtidigt som man känner doften av rosorna och en nybakad äppelpaj gjord på äpplen från den egna trädgården.
Huset bjuder på stora möjligheter och har gott om förvaringsutrymmen. Det stora vardagsrummet och uterummet är perfekt om man vill bjuda in familj och vänner och med tre bra sovrum finns plats både för barnfamiljer eller den som vill kunna ha kontor eller gästrum i huset.
Med öppen spis både i vardagsrummet och uterummet är man redo att möta hösten och vintern och bara mysa in sig ordentligt i en skön fåtölj med en god bok. När sommaren värmer ordentligt kan man ta sin tillflykt till den mysiga gillestugan för svalka både dag som natt.

Blomstermåla är ett levande samhälle som lämpar sig ypperligt för den som vill bo i ett mysigt samhälle men samtidigt ha pendlingsavstånd till jobbet. Här har man trettio minuter till både Kalmar och Oskarshamn med bil, och huset ligger dessutom på promenadavstånd till buss- och tågstationen för den som föredrar allmänna transportmedel. Inom gångavstånd har man dessutom mataffär, apotek, konditori, restaurang, skola och vårdcentral.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

Kontakta mäklaren

Göran Wallgren

Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
Mäklare Göran Wallgren, Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
+46704531098