Gulleråsen Kvarnvägen 4

Boda kyrkby, Rättvik Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
3 840 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
26 476 kr/år

På Gulleråsen Kvarnvägen 4 möts vi av ett charmigt och hemtrevligt tvåplanshus med välbevarade originaldetaljer. Här erbjuds ett väldisponerat boende i retrostil med tre sovrum, vardagsrum, kök och väldisponerad källare. I flera av rummen i entréplan finns den läckra lite ovanliga stavparketten som ger en ombonad och mysig känsla. På övervåningen finns istället trägolv, två rymliga sovrum och flera förvaringsutrymmen i form av kattvindar.

Här erbjuds ett naturnära och avskärmat läge med fantastisk vy över åkrar och skogar. Trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar samt en liten björklund med lekstuga och gunga. Rymlig infart med två uthusbyggnader med vardera garage och förrådsutrymme.

Huset ligger på gångavstånd till busshållplats och bussen tar er till Boda, Rättvik och Furudal. På cykelavstånd finns Sinksjön med mysig familjevänlig badplats. Inne i Boda Kyrkby finns förskolan Äppelgården, Boda skola med årskurs F-5. Efter årskurs 5 får man välja om barnen fortsätter studera i Furudal eller Rättvik.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand