Iste 3101

Vallsta, Bollnäs Karta & restider

895 000 kr
VillaVilla

Precis i höjd med den blåa vägskylten som talar om att du anlänt till Iste ligger denna hemtrevliga enplansvilla med källare belägen mitt emellan Orsjön och Istesjön. I norr finner du Isteån som binder ihop de två sjöarna där du under somrarna kan dra upp en och annan mört eller abborre, samt ta dig ett dopp. I söder finns även en behaglig utsikt över öppna landskap.

Huset som byggdes år 1974 består av entréplan och källarvåning och har 4 ROK varav 3 sovrum. Här finns fina och välhållna trägolv, ett ljust målat vardagsrum med braskamin och öppet in till fräscht och trevligt kök som renoverades 2008. Från såväl kök, vardagsrum och trädgård har du en glimrande fin utsikt mot Istesjön. I källarplan finns en tvättstuga med gott om plats att hänga tvätten på, samt goda förvaringsutrymmen med utgång till dubbelgarage med grusgolv och pannrum.

Här har du 3 mil till Bollnäs i söder och 2 mil till Järsvö i norr. Under vintrarna kan du åka utförsåkning i populära Järvsöbacken med flera nedfarter eller på Bolleberget i Bollnäs. Järsvöbacken erbjuder även downhill med cykel på sommaren och nästgårds finner vi djurparken Järvzoo med ett flertal olika djurarter. Endast 1 mil ifrån adressen finns också Orbaden med Spa och Resort som är en mycket välbesökt och omtyckt plats. Här finns Hälsinglands Riviera som är en kilomter-lång sandstrand belägen vid Orsjön och Ljusnan och är en plats som absolut inte bör missas om somrarna! För den äventyrlige finns även Orbaden Zip and Climb som erbjuder höghöjdsbana med zipline och för finsmakaren även ölprovning.

Välkommen till Iste 3101!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
84 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
1 836 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
40 906 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Iste 3101 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
895 000 kr
Driftkostnad
40 906 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 054
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips