Kommande

Gamla Sikviksvägen 15

Bomhus/Sikvik, Gävle kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
1,5 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1925-1992
Driftkostnad
44 046 kr/år
Kommande

Nu kan vi stolt presentera ett sällsynt förekommande objekt: En hästgård i idyllisk skärgårdsmiljö med båtplats, stall och välrenoverad bostadsbyggnad!

Här möts du av ett smakfullt renoverat boningshus, två ekonomibyggnader, varav den ena inrymmer gott om förvaringsmöjligheter och en bostadsdel, som med fördel kan nyttjas av tonåringen eller till gäster/uthyrning. Den andra ekonomibyggnaden är ett 258 kvadratmeter stort stall, byggt 1990 med 6-8 stycken hästboxar, sadelkammare, torkrum, fikarum med wc, ryktplats och gott om förvaring. På tomten finns utöver detta en sjöbod, båtplatser, växthus, gödselplatta, belyst ridbana, grönområden och ett flertal möjliga hagar.

Bostadsbyggnad om 145 kvadratmeter, fördelat på två plan. Här bor du med en väl tilltagen och välkomnade hall, som leder vidare till ett ljust och fint kök med öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Entréplanet erbjuder utöver detta ett fint renoverat och stort badrum med fungerande kakelugn tillsammans med en välplanerad groventré med tvättmaskin, torktumlare, avlastningsytor och en ny bergvärmepump från Termia. Övervåningen består av två stora sovrum, varav ett med en vacker kakelugn, ytterligare ett vardags/samvarorum och till slut en balkong i tre väderstreck!

Fastigheten är på 1,5 hektar samt med möjlighet att överta ett arrendeavtal om 2 hektar till kostnad om ca 2000 kr per år. På arrendetomten finns en rundcorall, betesmark och ytterligare ett stall utan ström.

Vänligen observera att Gamla Sikviksvägen 17 är en egen fastighet som inte hör till denna (se tomtkarta).

Mer information och bilder kommer.

Välkommen att besöka gårdens egna hemsida: https://sites.google.com/view/stallstenvik/startsida

Ta kontakt redan nu vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Jonas Haglund

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Jonas Haglund, SkandiaMäklarna Gävle
070-6940058

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.